Láhve
Naše láhve mají podobu šampaňského. Jsou uzavřené korkem a agrafou. Jsou vhodné k archivaci, stejně jako okamžité konzumaci. Jak s nimi po zakoupení naložit? Dát do chladu a nechat odpočinout. Pivo je (stejně jako šampaňské) zakvášeno v lahvi. Pokud víte, že ho budete konzumovat s velkým časovým odstupem, umístěte jej do chladu a temna a láhev položte. Jakmile dojde ke kýženému momentu a budete chtít pivo otevřít, láhev postavte (ponechte v chladu). Sedlina sjede na dno a Vy si budete moci vychutnat nápoj čirý, bez sedliny. Doporučená teplota ke konzumaci je podobná jako u vína, tj 5-16°C. U spodních teplot se pohybují šampaňské typy vín a je ideální naše pivo při této teplotě otevírat. Postupně zvyšující se teplota nápoje ve sklenici Vám přinese větší požitek z aromat a chuti (vyšší teploty se doporučují pro "velká" červená vína). Budete překvapeni, jak chuťově bohaté je i naše pivo! Na zdraví!